mandag 25. januar 2010

Ny som blogger

Da har jeg omsider kastet meg ut idet. Litt skummelt syns jeg faktisk at det er, men nå må jeg bare prøve meg. Får satse på at jeg lærer mer om de ulike bloggingfinessene etter hvert.


Hvor skal jeg begynne? Jeg har, som sikkert mage andre quiltere på nyåret, forsetter om å gjøre ferdig noen UFO'er utover vinteren og våren. I høst var jeg med på et helgekurs på Quiltegården i Trondheim med to meget hyggelige damer fra Australia; Leanne Beasley http://www.leanneshouse.typepad.com/ og Gail Pan http://gailpandesigns.typepad.com/. Et av prosjektene jeg begynte på da var dette stitcheriet som Leanne har designet. For et par uker siden tok jeg det fram igjen og nå gjenstår "kun" teksten som skal være foran kanna. På dette kurset deltok også http://hanne-kristine.blogspot.com/. Hun har sydd det samme bildet, men rakk å bli ferdig før meg, gitt.

7 kommentarer:

Mette sa...

Hei Hege - velkommen som blogger! Jeg gleder meg til å se bilder av alt det nydelig håndarbeidet som du lager - og å høre om spennede nye prosjekter!

hanne-Kristine sa...

Hei Hege, Gratulere så mye med bloggen. Bildet ditt ble kjempe flott og mitt ble ferdig ja, og jeg er godt fornøyd med å slippe både quilting og lukkekant, siden det er montert i glass og ramme.
Gleder meg til å se hva mer du lager, jeg har lagt deg på blogglista mi, så jeg ser fort når du komme med flere innlegg. Flott ikkje sant :o)
klem Hanne-Kristine

Berit sa...

Hei Hege. Gratulerer så mye med bloggen.
Gleder meg til å følge med alt det fine du lager.
Har lagt deg inn på blogglista mi.
Lykke til videre!
Klem Berit

Hege LH sa...

Herlig start! Gleder meg til å se flere nydelige arbeider... :-)
Klem HegeLH

Rosehagen sa...

Hei Hege
Gratulerer med blogg.
Bildet ditt så lekkert ut.Gleder meg til å se det.
Blir spennende å følge bloggen den videre.

Lykke til:)

Sølvi's blog sa...

Hei Hege. Kjekt å se at du har laga deg blogg. Blomsterbildet ditt blir flott.

Anonym sa...

Hei Hege.
Kjempefin blogg du har laga deg :o)
Blir spennende å se alt det fine du lager etter hvert

Hilsen Trude