mandag 26. april 2010

Butterfly Garden


Jeg quilter og quilter, og koser meg veldig med det. At det tar tid lang tid å få teppet ferdig gjør meg ingenting, det er akkurat som jeg får en ekstra nærhet til teppet når jeg legger ned så mange timer på det. Men selvfølgelig, jeg ser jo frem til det blir ferdig. Jeg har en stor vegg i gangen hvor jeg har tenkt å henge det.
Quiltehilsen fra Hege

8 kommentarer:

Hanne-Kristine sa...

Det blir såååå nydelig. Det var et kult bilde, ha ha ha Blir bare ikke lei av å se på dette teppe (mitt henger i stua). Du gjør riktig å kose deg med quiltingen, det er virkelig kjærlighet i hvert sting. Og teppe er virkelig verdt det. Ses på Onsdag :oD

klem hk

Sølvi's blog sa...

Kjempeflott arbeid. Godt å høre at det er flere som koser seg med håndquilting.

Kirsti sa...

Det blir bare så fint Hege :o)

Mette sa...

Vakkert - vakkert! Ser du quilter du i grøfta og rundt motivene, er det noen tomme flater du skal fylle med noe mønster også? Bruker du silketråd eller noe annet? Det er så lenge siden jeg har håndquiltet at det var da vi hadde den veldig stive tråden som føltes som den var voksbehandlet - bruker man den fremdeles? Happy quilting --Mette.

Berit sa...

Må si meg enig i det de andre har skrevet.
Det blir så flott. Du har lagt igjen noen fine timer her.
Tenk så stolt du kan være når det henger på veggen.
Vi sees senere. Klem-Berit

Liven sa...

Kjempefint teppe og så håndquilting da - blir absolutt d peneste, men jeg sliter med tålmod og mot ;-?
Koz deg videre:-)

Kjersti Johanne sa...

Nydelig Hege!!! du er tolmodig som håndquilter et så stort teppe! Lykke til videre!

linéa sa...

Tack för besök och go kommentar i min blogg. Nu hittade jag hit till Dig och jag har fått se en massa fina saker. Och din Butterfly quilt är underbar! Önskar dig en fin vecka.
:-)