mandag 11. april 2011

Damenes toolboks


En helg i februar var jeg på kurs med Anne-Pia Godske Rasmussen, kurset ble arrangert av og på Quiltegården. På framsiden er det en lomme sydd av panel med romber, mye arbeid - PUH! Lommen blir delt i tre av hankene.

Denne veska er fra Anne-Pia sin siste bok "Flowerpower patchwork". Vesken kan syes i to str; A4- og A3-format. Jeg har har sydd den største, så det er nok av plass i veska... På baksiden gjorde jeg det litt enklere med et helt stoff til lomme.
Inni er det en hel lomme mot utsiden og tre "harmonikalommer" som Anne-Pia kaller det på dansk. disse var det utrolig greit å få demonstrert av forfatteren selv.


På den andre siden er det også en hel lomme mot utsiden, og to "harmonikalommer"Det var kjempeartig å sy veska. Anne-Pia er en utrolig hyggelig og behagelig dame og utrolig god til å forklare. Det er bare en ting som er litt synd med veska, og det er at vatten er litt for tynn. Har brukt volumvlieselin H 630 som oppskrifen sier, men i og med at den er så stor hadde det vært bedre med en litt tykkere vatt. Noe å huske på til neste, store veske. Men jeg har brukt den allerede, på flere symøter +++


Hilsen fra Hege

Ingen kommentarer: