tirsdag 19. april 2011

Åttebladsroser av reprostoffer

Jeg har nå endelig fått ferdig de 25 åttebladsrosene jeg trenger til et stort teppe. Blokkene er tenkt "satt på høykant" og med fyllmasseblokker av det smårutete, vevde stoffet dere ser på bildet. Det småblomstrete stoffet blir en smal innerbord, mens det blomstrete blir ytterborden.


Jeg gleder meg til å legge bitene utover gulvet og prøve å finne en fin komposisjon. Kanskje viser det seg at noen blokker absolutt ikke passer, slik at jeg må sy flere?Etter å ha samlet på reprostoffer via abonnementer både fra samarbeidet mellom danske Helene Juul og Wenche/Northern Quilts,reproabonnementet til Lappemakeriet ,en "stabel" med stoffer fra New England Quilt museum , samt enkeltkjøp her og der er reprostoffsamlinga etter hvert blitt stor....

Jeg blir aldri lei av å sette sammen disse stoffene.Beklager skyggen øverst på bildene. Jeg må nok pusse linsa på kamerae.Ha en fortsatt fin påske.


Hilsen fra Hege
5 kommentarer:

Mona sa...

Så mange flotte blokker du har sydd. Gleder meg til å se hvordan det blir. Ønsker deg en riktig god påske!

Sølvi's blog sa...

Kjempefine blokker. Gleder meg til å se fortsettelsen på dette teppet, for ikke å si avslutninga

Merete sa...

Masse flotte stjerneblokker her, gleder meg til å se hvordan du setter de sammen!

Wenchequilts sa...

lekkert lekkert! Nydelig fargekombo,- klassisk nydelig rødt & blått. Blir artig å se hvordan du skal sette dem sammen! God påske til deg!

Solveig sa...

Her var det mye pent å se gett!! Gleder meg til å se fortsettelsen av disse åttebladsrosene.:o)